• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Mede-oprichter Guess legt taken neer tijdens onderzoek gedrag

Mede-oprichter Guess legt taken neer tijdens onderzoek gedrag

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Paul Marciano, een van de oprichters van modemerk Guess, legt tijdelijk zijn taken neer bij het bedrijf. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Marciano’s gedrag wordt op dit moment onderzocht vanwege beschuldigingen van ongepaste uitingen en acties.

“Ik heb mijn volledige medewerking beloofd aan het bedrijf en ik heb het vertrouwen in onze CEO, Victor Herrero, om het bedrijf te leiden gedurende deze tijd,” aldus Marciano in een statement. Marciano en de directie zijn overeengekomen dat de mede-oprichter zijn dagelijkse taken staakt, zonder doorbetaling, in afwachting van het onderzoek. “Het bedrijf neemt de beschuldigingen van seksueel wangedrag zeer serieus en is toegewijd om een veilig werk omgeving te creeeren en ziet er naar uit om het nauwkeurige onderzoek naar alle feiten af te sluiten,” zo luidt het bericht.

Marciano werd beschuldigd van wangedrag door actrice en model Kate Upton. Afgelopen week voegde model Mirande Vee zich hier ook bij. Marciano heeft alle beschuldigingen ontkent. Amerikaans advocatenkantoren O’Melveny & Myers LLP en Glaser Weil doen onderzoek naar de aantijgingen.

Beeld: Ari Perilstein/ Getty Images North America / AFP

Guess
Paul Marciano