• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Modemerk Dante6 benoemt Angelique de Rond als CEO

Modemerk Dante6 benoemt Angelique de Rond als CEO

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Angelique de Rond, de nieuwe CEO van Dante6. Credits: Dante6

Het Nederlandse modemerk Dante6 heeft per 2 oktober een nieuwe Chief Executive Officer, dat maakt Dante6 bekend in een persbericht. Oprichter en creatief directeur, Evelyne Brekelmans, ging het afgelopen jaar ‘in alle rust’ op zoek naar een nieuwe leider. Het is Angelique de Rond die de CEO-rol op zich neemt.

“We wilden goed bekijken waar de behoeftes lagen, zowel op persoonlijk vlak als binnen de organisatie en we hebben na vele gesprekken nu het volste vertrouwen dat Angelique de juiste persoon is om Dante6 naar de volgende fase te leiden”, schrijft Brekelmans in het persbericht. De Rond zal een belangrijke rol gaan spelen in de internationale uitbreiding en optimalisering van de omnichannel kanalen.

De Rond brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Zo heeft zij ruim 25 jaar internationale ervaring in de detailhandelindustrie en staan er diverse leidinggevende functies op haar curriculum vitae. De Rond zat bijvoorbeeld op de stoel als CEO, COO, Brand Director en Business Development Director bij verschillende bedrijven in de mode-, lingerie-, en luxe cosmetica-industrie. “Haar geavanceerde expertise in de Scandinavische en onder andere Europese en Noord-Amerikaanse markt zal ons helpen om onze positie verder te versterken en te innoveren in de internationale markt”, voegt Brekelmans toe.

“Ik voel me vereerd met de kans om bij dit bedrijf te komen werken en ben diep onder de indruk van de prestaties van Dante6 in de afgelopen 14 jaar. Het merk heeft een indrukwekkende stabiliteit en een professioneel niveau bereikt, waardoor dit premium merk veel potentie heeft voor verdere groei en ontwikkeling. Mijn strategische visie voor Dante6 omvat een sterke focus op internationale expansie en het opzetten van activiteiten in nieuwe landen. Ik voel mij trots dat ik nu deel uitmaak van het team en de getalenteerde professionals mag ondersteunen en begeleiden. Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om de groei van dit prachtige merk voort te zetten”, aldus De Rond over haar nieuwe rol.

Dante6