Tom Singh, oprichter van New Look, gaat met pensioen. De topman heeft zijn vertrek aangekondigd nu het Britse merk de herstructurering heeft afgerond.

“Ik ben erg trots op wat we hebben bereikt bij New Look de afgelopen vijftig jaar. Er zijn veel uitdagingen geweest, maar ik heb het geluk gehad te werken met een inspirerend en toegewijd team. Dankzij hun harde werk en de trouwe klanten New Look is het merk een toonaangevend merk gebleven in de damesmode markt. Nu de financiële herstructurering is afgerond, zie ik er naar uit om het bedrijf succesvol te zien ontwikkelen,” aldus de oprichter in het persbericht. Singh gaat aan het einde van juni met pensioen.

“Namens de directie wil ik Tom bedanken voor zijn bijdrage aan New Look de afgelopen vijftig jaar. Zijn visie op het gebied van fast fashion heeft de groei van New Look ontwikkeld van een enkele winkel in Taunton naar een toonaangevend merk in de Britse damesmode markt. We zien er naar uit om Tom’s erfgoed door te zetten en de marktpositie van New Look te verbeteren,” aldus Alistair McGeorge, voorzitter van New Look, in het persbericht.

New Look kondigde in mei nog aan dat het 150 miljoen pond (175,8 miljoen euro) aan vers kapitaal had binnengehaald en dat het een nieuwe financiële structuur had geïmplementeerd.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN