• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CEO voor Guess, Inc.

Nieuwe CEO voor Guess, Inc.

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Victor Herrero, de CEO van Guess, Inc. stapt op, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Een zoektocht naar een nieuwe topman is niet meer nodig, zo blijkt uit het bericht. Carlos Alberini zal de taak van CEO overnemen, maar vanaf wanneer is nog onduidelijk. Herrero legt vanaf 2 februari zijn taken neer en wordt tijdelijk opgevolgd door interim CEO Maurice Marciano.

Alberini is geen vreemde van Guess, Inc. Hij was van 2000 tot en met 2010 president en COO bij Guess, Inc. Na zijn vertrek was hij Co-CEO bij Restoration Hardware tot en met 2014. Op dit moment is hij nog voorzitter en CEO van Lucky Brand.

Maurice Marciano in het persbericht: “Ik verheug me op de terugkomst van Carlos als CEO bij Guess, Inc. Hij was een belangrijk onderdeel van het opbouwen van de internationale zaken in Europa en Azië tijdens zijn tien jaar bij het bedrijf.”

In hetzelfde persbericht maakt Guess, Inc. bekend dat Paul Marciano op verzoek van de directie aanblijft als creatief directeur, ’at will’. ‘At will’ betekent dat Paul Marciano op elk moment ontslagen kan worden zonder een reden aan te hoeven voeren. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Paul Marciano, mede-oprichter van Guess beschuldigt werd van grensoverschrijdend gedrag. Hij stapte daardoor op als voorzitter van Guess,Inc.

Carlos Alberini
Guess
Guess Inc
Paul Marciano
Victor Herrero
Scroll down to read more