Carl Brenninkmeijer is de nieuwe COO van shortmerk Mr Marvis. Dit maakt het Nederlandse bedrijf bekend in een persbericht. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de verdere (internationale) expansie van het merk.

Brenninkmeijer werkte hiervoor vijf jaar in verschillende rollen bij Ace & Tate. “Mr Marvis heeft een klein maar efficiënt team. Ik ben onder de indruk van hun slagvaardigheid: de ambitie is letterlijk grenzeloos. Iets wat mij erg aanspreekt,” aldus Brenninkmeijer. “Ik ben er van overtuigd dat mijn ervaring en het huidige team elkaar goed zullen versterken.” Mr Marvis is op dit moment al actief in Duitsland en Frankrijk, naast thuisland Nederland, en beoogd nu nieuwe markten naast groei in de bestaande. Vooral groei in Duitsland is een focuspunt, aldus het persbericht.

Samen met oprichters Aafke Tuin, David Sipkens en Steven Vrendenbarg vormt Brenninkmeijer nu de directie van het merk. Mr Marvis is in 2016 opgericht als het merk met de perfecte shorts. Afgelopen jaar introduceerde het merk ook een short voor jongens, genaamd Jr Marvis.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN