• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe creatief directeur voor Zweeds merk Axel Arigato

Nieuwe creatief directeur voor Zweeds merk Axel Arigato

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Axel-Arigato-oprichters Albin Johansson (links) en Max Svärdh (rechts). Credits: Axel Arigato

Mode- en schoenenmerk Axel Arigato heeft een nieuwe creatief directeur. Jens Werner neemt de taak op zich, zo meldt WWD.

Werner neemt de plaats over van Max Svärdh, een van de mede-oprichters van het merk. Hij richtte het merk op samen met Albin Johansson Svärdh blijft wel actief bij het merk als bestuurslid en mede-eigenaar.

Nieuwe creatief directeur Werner werkte eerder bij modemerken J.Lindeberg, Yory Burch en Y-3. Werner is geen onbekende van het merk Axel Arigato. Hij sloot zich enkele jaren geleden al bij het bedrijf aan als hoofd voor ready-to-wear.

"Nu ik drie jaar bij het merk werk, gaat Axel Arigato mij aan het hart. Toen ik erbij kwam, was het merk al zeven jaar een sneakerlabel - dus om deel uit te maken van het definiëren van de ready-to-wearcategorie was echt bijzonder. In dit volgende hoofdstuk kijk ik ernaar uit om schoenen, prêt-à-porter, accessoires, ruimtelijk ontwerp en alle creatieve output te harmoniseren om ervoor te zorgen dat alles binnen een samenhangend universum bestaat," aldus Werner tegen WWD.

Axel Arigato
Schoenen