• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nordstrom benoemt nieuwe Chief Human Resources Officer

Nordstrom benoemt nieuwe Chief Human Resources Officer

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Credits: Nordstrom Inc.

Lisa Prince mag zich de nieuwe Chief Human Resources Officer noemen van Nordstrom, dat maakt Nordstrom bekend in een persbericht. Prince neemt dertig jaar ervaring in de retail en horeca met zich mee en zal betrokken zijn bij alle aspecten van personeelszaken.

Prince treedt per 6 november in dienst en waait over van Domino’s Pizza, waar ze als uitvoerend vicevoorzitter en CHRO op de stoel zat sinds 2019. In haar nieuwe rol zal ze alle aspecten van human resources ondersteunen, waaronder werving en opvolgingsplanning, leren en ontwikkelen, erkenning en behoud, diversiteit, gelijkheid, inclusie en saamhorigheid en totale beloningen, zo is te lezen.

Prince is geen onbekende van het bedrijf, want voordat ze bij Domino’s Pizza aan de slag ging was zij onderdeel van het HR-team van Nordstrom. Tijdens haar tijd bij Nordstrom ondersteunde Price HR-teams voor belangrijke bedrijfsfuncties, waaronder technologie, financiën, krediet, strategie, juridische zaken, toeleveringsketen en winkeloperaties.

“Met bijna drie decennia ervaring in het aansturen en creëren van cultuur voor grote wereldwijde organisaties en eerdere werkervaring bij Nordstrom, begrijpt Lisa dat het succes van ons bedrijf begint bij onze mensen”, schrijft Erik Nordstrom, Chief Executive Officer, van Nordstrom. “Ik ben ervan overtuigd dat Lisa’s expertise een aanwinst zal zijn voor ons team. We kijken ernaar uit om haar weer te verwelkomen bij Nordstrom.”

“Ik vind het geweldig om weer deel uit te maken van het getalenteerde team van Nordstrom”, schrijft Prince over haar aanstelling. “Nordstrom heeft laten zien een niet aflatende inzet voor het creëren van een innovatief en inclusief personeelsbestand en cultuur en ik kijk ernaar uit om voort te vouwen op dat belangrijke merk.”

NORDSTROM
Nordstrom Inc.