Sara Fernstrom, Co-CEO van Odd Molly, legt haar functie bij het bedrijf neer. Ze zal aanblijven als adviseur voor de Zweedse retailer, zo meldt het bedrijf tegen FashionUnited.

De taken van Fernstrom worden overgenomen door de huidige CFO Johanna Palm. Fernstrom blijft bij het bedrijf aan om de opstart van activiteiten in nieuwe regio’s af te ronden. Hiervoor zal ze nauw samenwerken met de directie. De rest van de tijd zal ze spenderen bij Lyft Brands Group waar ze de meerderheid van de aandelen in handen heeft.

Tijdens haar tijd bij Odd Molly heet Fernstrom onder andere het business model veranderd naar een licentiemodel. Zo zijn de activiteiten in Spanje, Portugal, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, de Verenigde Staten en Canada nu allemaal opgezet volgens het licentiemodel. “Het is een spannende tijd voor Odd Molly en voor mij persoonlijk. Ik kan met trots zeggen dat ik een betere structuur voor het bedrijf en het merk heb opgezet. In mijn nieuwe rol kan ik steun en advies bieden aan het team van Odd Molly. Het geeft mij ook de kans om andere interesses verder uit te diepen die verder gaan dan de mode industrie,” aldus Fernstrom in het statement.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN