• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Première Vision heeft een nieuwe topvrouw: Florence Rousson

Première Vision heeft een nieuwe topvrouw: Florence Rousson

Door Florence Julienne

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Florence Rousson Credits: Première Vision / GL Events

De internationale sourcingbeurs Première Vision benoemt Florence Rousson tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Dat meldt GL Events, sinds 2023 eigenaar van de beurs, in een persbericht.

Rousson heeft meer dan tien jaar doorgebracht bij het beursnetwerk voor lingerie-, badmode- en activewear-merken Eurovet en de Franse federatie voor breiwerk (Federation de la Maille). Rousson is geen onbekende bij GL Events: ze heeft meer dan 13 jaar ervaring bij de afdeling GL Events Exhibitions. Tot nu toe was ze directeur van de afdeling GreenTech.

GL Events wil met deze aanstelling nieuwe groeiperspectieven aanwakkeren. Met name het aanbod, de diensten en de evenementen in nieuwe geografische markten worden geëvalueerd. "Florence heeft de taak nieuwe groeiperspectieven te openen op het gebied van marktaandeel met nieuwe producten, geografische afzetmogelijkheden en innovatieve diensten", aldus Olivier Ginon, CEO van de groep, in het persbericht.

De volgende editie van Première Vision Paris, die van 2 tot 4 juli 2024 plaatsvindt in het expositiecentrum Paris Nord Villepinte, zal de materialen voor de herfst-winter 2025/2026 presenteren op een manier die bij de ambitie om de mode-divisie past. Te weten: groei structuren. "De internationale dimensie zal worden versterkt door middel van een programma voor kopers [op uitnodiging, red.] en de aanwezigheid van belangrijke spelers uit de mondiale industrie, voornamelijk afkomstig uit Europa, Azië en Amerika", aldus het persbericht. De plattegrond van de beurs wordt herzien, de selectiviteit van het aanbod wordt gewaarborgd en het programma zal zowel uitgebreid als marktgericht zijn.

Première Vision brengt meer dan 86.000 bezoekers uit 120 landen en meer dan 3.500 exposanten uit meer dan 48 landen samen tijdens 11 jaarlijkse evenementen op 3 continenten (Europa, Noord-Amerika, Azië).

Dit artikel verscheen eerder op FashionUnited FR. Vertaling en bewerking door Susan Zijp.

GL Events
Première Vision