• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • President Saks Fifth Avenue breidt taken uit

President Saks Fifth Avenue breidt taken uit

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Marc Metrick, President van Saks Fifth Avenue zal voortaan ook leiding geven aan Gilt en Saks OFF 5th. Dit maakt het moederbedrijf Hudson’s Bay Company (HBC) bekend in een persbericht.

Metrick is geen vreemde bij het bedrijf, hij werkte al 15 jaar bij Saks Fifth Avenue waar hij uiteindelijk Chief Strategy Officer was voordat hij Chief Marketing Officer en Chief Administrative Officer bij Hudson’s Bay Company werd. Sinds 2015 vervult hij de rol van president van Saks Fifth Avenue.

“Sinds hij zijn leidinggevende rol bij Saks Fifth Avenue in 2015 heeft aangenomen, heeft Marc succesvol strategieën geïmplementeerd om de resultaten van het bedrijf te verbeteren en de Saks ervaring te veranderen naar de voorgrond van luxe retailing,” aldus Richard Baker, interim CEO van HBC. “Marc zijn vermogen om de winkelervaring te vormen en te ontwikkelen is kritiek voor het succes in een altijd veranderend retail landschap. Ik heb al het vertrouwen in hem dat hij Gilt en Saks OFF 5th zal positioneren voor betere resultaten.”

Gilt
HBC
Hudson's Bay Company
Saks Fifth Avenue
Saks OFF 5TH