Rob Schilder alleen CEO G-Star, Patrick Kraaijeveld stapt op

G-Star Raw heeft Rob Schilder aangesteld als CEO van het bedrijf, zo meldt een woordvoerder van het bedrijf. Vorig jaar november werd hij nog benoemd tot co-CEO samen met Patrick Kraaijveld.

”Om verder de strategie van het merk met een sterke focus op retail te implementeren en realiseren, zal de organisatiestructuur veranderen naar één CEO,” zo luidt het statement van G-star Raw. “De verandering naar het co-CEO model dat afgelopen november werd geïmplementeerd, zou een tijdelijke opzet zijn om onze transitie naar retail te maken," zo meldt oprichter Jos van Tilburg. Dat deze opzet een tijdelijk zou zijn, was vanaf november al bekend binnen G-Star.

Patrick Kraaijveld verlaat na 25 jaar G-Star Raw, zo is in het statement te lezen. “Patrick heeft meer dan wie dan ook bijgedragen aan het succes van G-Star. In deze jaren heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons merk. Tijdens zijn carrière bij G-Star, van sales medewerker tot Co-CEO, heeft Patrick’s optimisme, energie en expertise met succes bijgedragen aan het bedrijf.”

Beeld: G-Star Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN