• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Rodrigo Bazan is weg bij Alexander Wang

Rodrigo Bazan is weg bij Alexander Wang

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Directeur Rodrigo Bazan is vertrokken bij modehuis Alexander Wang. Hij was sinds 2010 werkzaam in zijn functie. Het is niet bekend waarom hij vertrekt.

De uit Argentinië afkomstige Bazan leidde het bedrijf in zijn eerste grote groeifasen. Ook was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van productcategorieën en de retailmarkt. Zo zijn er onder meer 27 winkels wereldwijd bijgekomen onder Bazan’s leiding. Hij was tevens de eerste president ooit voor Alexander Wang, het label dat in 2005 werd opgericht.

Voor Bazan bij Wang aan boord kwam, werkte hij in Parijs als vicepresident en general manager voor Europa, India en het Midden-Oosten bij Marc Jacobs International LLC.

Een woordvoerder laat aan WWD weten dat het bedrijf dankbaar is voor Bazan’s behaalde resultaten en diens plannen om nieuwe stappen te zetten voor het bedrijf. Er is nog geen opvolger voor Bazan, maar naar verwachting wordt deze in de komende maanden bekend gemaakt.

Eerder werd al bekend dat Wang 30 procent van zijn productie -die eerder in Azië plaatsvond- gaat verplaatsen naar Europa. Zijn collecties worden nu geproduceerd in landen als Spanje, Portugal en Turkije.

Beeld: Facebook Alexander Wang

ALEXANDER WANG