De S.Oliver Group heeft Gernot Lenz aangesteld als nieuwe CEO, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Vanaf 1 januari zal Lenz de functie op zich nemen.

Lenz is op dit moment werkzaam bij PVH Corp waar hij in de afgelopen tien jaar verschillende posities heeft vervuld, meest recentelijk de functie van COO. “Na tien fantastische jaren in Amsterdam, verheug ik me nu op het sturen van de S.Oliver Group, samen met het team, naar een succesvolle toekomst,” aldus Lenz in het persbericht.

Lenz neemt de positie over van Armin Fichtel. “We zijn verheugd dat we met Gernot Lenz een CEO aan boord krijgen met uitgebreide ervaring in senior management posities bij internationale modebedrijven,” aldus Bernd Freier, oprichter van de groep. “Tegelijkertijd wil ik ook Armin Fichtel bedanken voor zijn uitzonderlijke inzet, medewerking en toewijding die hij heeft getoond de afgelopen tien jaar bij de S.Oliver Group, en ik ben blij dat hij voor het bedrijf zal blijven werken.”

S.Oliver Group werd in 1969 opgericht. De groep heeft merken S.Oliver, S.Oliver Black Label, Q/S designed by, Triangle, Comma, Comma Casual Identity en Liebeskind Berlin in haar portfolio. De groep draait jaarlijks zo’n 1,6 miljoen euro omzet, aldus het bedrijf.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN