SeLL reikt Gouden Koe uit aan Peter Konijnenburg

Peter Konijnenburg is gisteren naar huis gegaan met de Gouden Koe van de Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat. Dit maakt de organisatie bekend in een persbericht. Speciaal voor Konijnenburg heeft de vereniging de vaste criteria links laten liggen omdat de ‘huidige winnaar de award vanwege zijn initiatieven verdient’.

Konijnenburg is directievoorzitter van Rabobank de Langstraat. Normaal gesproken wordt de Gouden Koe uitgereikt aan ondernemingen en/of ondernemers in de schoenen- en lederbranche. Omdat Konijnenburg zich heeft ingezet voor een betere profilering en versterking van beide sectoren, sleepte hij de prijs in de wacht. “Doorslaggevend is zijn onvermoeibare inzet om draagvlak te creëren voor samenwerking en kennisuitwisseling.”

Het juryrapport: “Het is overduidelijk dat Peter Konijnenburg de schoenen- en lederbedrijven in de Langstraat een warm hart toedraagt. Hij onderkent het belang van deze branches en neemt en ondersteunt voortvaren tal van initiateven om deze te versterken.”

Beeld: Schoen en Ledersocitiëteit de Langstraat

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN