SMCP: Nieuwe CEO’s voor Sandro en Claudie Pierlot

Van Claudie Pierlot naar Sandro: SMCP heeft de leiding van beide merken opgeschud. Isabelle Allouch heeft de overstap van Claudie Pierlot naar Sandro gemaakt, zo maakt moederbedrijf SMCP bekend in een persbericht. Haar functie bij het merk als CEO wordt overgenomen door Jean-Baptiste Dacquin. Per 8 april beginnen zowel Allouch en Dacquin in hun nieuwe functie.

“We zijn verheugd om de aanstellingen van Isabelle Allouch als nieuwe CEO van Sandro en Jean-Baptiste Dacquin als nieuwe CEO van Claudie Pierlot bekend te maken. Ze zijn beide getalenteerde individuen uit de groep die een substantiële toevoeging hebben gedaan aan de ontwikkeling van SMCP, dat een wereldwijde leider op het gebied van toegankelijke luxe is geworden met een omzet van boven de miljard euro,” aldus SMCP CEO Daniel Lalonde in het persbericht.

Isabelle Allouch was al vijf jaar werkzaam als CEO van Claudie Pierlot. In haar tijd bij het merk verdrievoudigde de omzet naar 125 miljoen euro. Voor haar tijd bij SMCP werkte Allouch bij Occitane en L’Oréal. Jean-Baptiste Dacquin is op dit moment nog directeur van Human Resources bij SMCP.

Beeld: SMCP

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN