• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Takko Fashion benoemt nieuwe voorzitter van de adviesraad

Takko Fashion benoemt nieuwe voorzitter van de adviesraad

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Tjeerd Jegen en Dirk Van den Berghe schudden elkaar de hand. Credits: Takko Fashion

Takko Fashion benoemt Dirk Van den Berghe als nieuwe voorzitter van de adviesraad. Van den Berghe treedt daarmee in de schoenen van Karl-Heinz Holland, die na vele jaren terugtreedt.

Van den Berghe brengt bijna twintig jaar ervaring als CEO van verschillende retail- en digitale bedrijven met zich mee. Zo was hij bijvoorbeeld CEO van Walmart Asia en Canada en van Delhaize België en Luxemburg. Bovendien staat er ook ervaring op zijn cv als voorzitter en bestuurslid van bedrijven zoals Flipkart Group in India, JD.com in China, The Very Group in het Verenigd Koninkrijk, Telenet in België en andere beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven.

“We zijn verheugd Dirk Van den Berghe, een zeer ervaren internationale industrie-expert, als voorzitter van de Raad van Advies te hebben. Hij heeft ongeëvenaarde ervaring in zowel de brick-and-mortar retail als e-commerce business in vele regio’s van de wereld. Met zijn expertise en steun zullen we het groeitraject van Takko Fashion voortzetten”, aldus Tjeerd Jegen, CEO van Takko Fashion, in het persbericht.

Van den Berghe kijkt uit naar de samenwerking met het managementteam van Takko Fashion, zo staat in het persbericht. “Takko Fashion is met haar business model ideaal gepositioneerd om te profiteren van de toenemende vraag naar zowel betaalbare als kwaliteitskleding. Samen zullen we de strategie van Quality Fashion Discounter voortzetten om winstgevende groei te realiseren in de komende jaren.”

Takko Fashion