• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Under Armour haalt Chief Supply Chain Officer bij Gap Inc.

Under Armour haalt Chief Supply Chain Officer bij Gap Inc.

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Gap Inc.-veteraan Shawn Curran waait over naar Under Armour. Credits: Under Armour

Sportmodebedrijf Under Armour benoemt Gap-veteraan Shawn Curran als zijn nieuwe Chief Supply Chain Officer, dat maakt Under Armour donderdag bekend in een persbericht. Curran treedt per 16 oktober in dienst. In zijn rol zal hij rechtstreeks rapporteren aan voorzitter en Chief Executive Officer Stephanie Linnartz.

Curran zal in zijn nieuwe rol toezicht houden op end-to-end planning en go-to-market, productsourcing, productie en kwaliteit, wereldwijd leveranciersbeheer, distributie en logistiek, wereldwijde douane en handel, opslag en duurzaamheid.

Curran werkte ruim 30 jaar bij Gap Inc. en zat in zijn meest recente rol op de stoel als Chief Operating Officer van Old Navy. Hij hield toen toezicht op meer dan 44.000 werknemers in meer dan 1.200 winkels en end-to-end operaties, voorraadbeheer en inkoop, zo staat in het persbericht. Daarnaast was hij ook het hoofd van de Global Supply Chain voor alle zeven merken van Gap Inc..

“We zijn zo enthousiast om Curran te verwelkomen bij Under Armour als onze nieuwe Chief Supply Chain Officer”, schrijft Linnartz. “Met meer dan drie decennia ervaring is Curran een krachtpatser uit de retail industrie die op dit kritieke moment bij Under Armour komt met de breedte en diepte van de ervaring die we nodig hebben om de ruggengraat van ons bedrijf, de supply chain, te optimaliseren om ervoor te zorgen dat onze consumenten de juiste producten krijgen, tegen de juiste prijs, op het juiste moment."

Curaan voegt daaraan toe: “Het is een eer om deel uit te maken van Under Armour, een iconisch merk geboren uit een passie en maniakale focus op het maken van innovatieve producten die mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Ik vind het geweldig om samen te werken met het getalenteerde Under Armour-team om onze toeleveringsketen te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze consumenten de allerbeste ervaring en producten van de hoogste kwaliteit krijgen."

Under Armour
Under Armour Inc.