• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Vakbeurs Soul Salon stelt nieuwe managing director aan

Vakbeurs Soul Salon stelt nieuwe managing director aan

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het team achter vakbeurs Soul Salon is verder uitgebreid. Martijn van de Veen is door de organisatie aangesteld als managing director, zo meldt de organisatie in een persbericht.

Van de Veen zal zich bezighouden met ‘het commercieel uitbouwen van het beursconcept, de operationele sturing van het team en het vormgeven van het ‘Future Trends’ onderdeel van de beurs'. Van de Veen was hiervoor werkzaam als global director bij ISIC - International Student Identity Card en mede-oprichter van ISIC Japan.

Eigenaar van Soul Salon Cécile Scheele: “Met de internationale bestuurservaring van Van de Veen ben ik ervan overtuigd dat wij de verdere groei van Soul Salon kunnen versnellen en onze ambitie een toonaangevende beurs in Europa op korte termijn kunnen realiseren.” Scheele meldt daarbij dat Soul Salon in de ‘nabije toekomst’ naast de tweejaarlijkse beurs ook nieuwe nevenactiviteiten ontplooit die retailers op de hoogte houdt van ‘future trends’. “Onze ambities zijn hoog, en Van de Veen heeft de juiste kennis om dit samen met ons te realiseren.”

Naast de aanstelling van Van de Veen, is het team uitgebreid met de aanstelling van een Sales & Marketingmanager, Lisa Kuyp. Kuyp heeft voorheen International Communication and Media gestudeerd in Utrecht.

Het debuut van Soul Salon vond afgelopen juli plaats. De beurs met focus op duurzaamheid vestigde zich twee dagen lang op het Westergasterrein in Amsterdam. De tweede editie vindt 21 en 22 januari plaats in de Gashouder in Westerpark met rond de 100 exposanten.

Soul Salon