• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • VF Corporation benoemt Belgische An Claes tot vicevoorzitter supply chain operations EMEA

VF Corporation benoemt Belgische An Claes tot vicevoorzitter supply chain operations EMEA

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

The North Face, beeld via The North Face

VF Corporations, het moederbedrijf merken zoals Supreme, Vans, The North Face en Timberland, benoemt An Claes tot vicevoorzitter van de supply chain operations voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika), zo schrijft FashionNetwork en bevestigt Claes op LinkedIn.

Claes trad 2 oktober al in dienst en neemt het stokje over van Stuart Pond. “Ik ben vastgeraden om mijn ervaring en klantgerichte instelling te gebruiken om de supply chain-activiteiten van VF verder te verbeteren, innovatie te stimuleren, onze consumenten tevreden te stellen en bij te dragen aan het voortdurende succes van het bedrijf”, aldus Claes volgens FashionNetwork in een verklaring.

De Belgische Claes studeerde aan de KU Leuven en liep daar de deur uit met een diploma in commerciële en supply chain engineering. Haar expertise ligt in de transformatie van de toeleveringsketen. Op haar curriculum vitae heeft ze diverse functies bij grote bedrijven bekleed. Zo werte ze veertien jaar als vicevoorzitter planning en inkoop bij Nike en zat ze in haar meest recente rol op de stoel als vicevoorzitter operations bij Johnson & Johnson.

VF CORP
VF Corporation