• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Yeliz Çiçek verlaat Vogue Nederland als editor-at-large

Yeliz Çiçek verlaat Vogue Nederland als editor-at-large

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Yeliz Çiçek stopt als editor-at-large bij Vogue Nederland Credits: Beeld via Bloom Publishing

Yeliz Çiçek legt haar taken als editor-at-large bij Vogue Nederland neer. Ze kiest voor zichzelf en andere dromen, zo laat ze weten in een Instagrambericht.

Çiçek was sinds eind 2021, bij het begin van de herlancering van het blad onder Bloom Publishing, hoofdredacteur van Vogue Nederland. Deze functie had ze eerder dit jaar neergelegd om zich op haar andere ondernemingen te focussen, meldt Vogue. Ze kreeg een nieuwe rol: EAL. Ze stopt nu als EAL om meer tijd te investeren in het schrijven van een boek, ondernemen, vrouwen samenbrengen, educatie en spreken, aldus het bericht op Instagram.

Een nieuw hoofdstuk bij Vogue Nederland

In de toekomst zal Çiçek deel blijven uitmaken van het blad, benadrukt ze. Ze zal blijven interviewen en terug te zien zijn als de host van Vogue Talks "als het onderwerpen zijn die mij na aan het hart liggen", aldus Çiçek.

Daarnaast meldt Vogue Nederland in zijn oktobernummer, dat eind september verschijnt, "een spannend nieuw hoofdstuk" aan te kondigen. Een opvolger voor Çiçek is nog niet bekendgemaakt.

Vogue
Vogue Nederland