• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Yoox Net-a-Porter benoemt HR-chef

Yoox Net-a-Porter benoemt HR-chef

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Luxe e-tailer Yoox Net-a-Porter heeft Deborah Lee aangesteld als Chief People Officer, ofwel HR-chef. In het persbericht noemt Yoox Net-a-porter de aanstelling van Lee een 'belangrijke stap in de globale expansie'.

Lee heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR functies en werd in 2013 geselecteerd als Financial Times expert in 'menselijke transformatie in het digitale tijdperk'. In de functie bij Yoox Net-a-Porter wordt Lee verantwoordelijk voor het definiëren van een wereldwijde HR visie om talent te verbinden door middel van innovatieve cultuur, leiderschap en management strategiën.

Lee's benoeming maakt deel uit van Yoox Net-a-Porter's vijfjarige groeiplan dat werd onthuld in juli. Naast een sterke focus op conversie en klantencontact via mobiel wil Yoox Net-a-Porter het klantenbestand laten groeien voor een groter productaanbod, persoonlijke marketing, creatieve content en service.

Lee start in januari 2017. Ze voegt zich bij het executive team en zal in haar functie rapporteren aan Federico Marchetti, CEO van Yoox Net-a-Porter. Vanuit het kantoor in London zal Lee het wereldwijde HR team aansturen.

"Ik ben heel blij dat ik deel ga uitmaken van het bedrijf dat de consument zestien jaar geleden kennis liet maken met het online kopen van luxemode," zegt Lee. "Vandaag de dag heeft Yoox Net-a-porter een opwindende positie; als leider van de markt met een heldere groeistrategie."

Momenteel heeft de Yoox Net-a-Porter groep, die werd opgericht in oktober 2015, 3900 mensen in dienst en 8 kantoren wereldwijd.

Foto: Deborah Lee, CPO YNAP

CCpage
Deborah Lee
YNAP
Yoox Net a porter