• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Adidas Originals maakt op Londen Fashion Week samenwerking met Ji Won Choi bekend

Adidas Originals maakt op Londen Fashion Week samenwerking met Ji Won Choi bekend

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na de Nederlandse Daniëlle Cathari en de in New York gevestigde Olivia Oblanc, heeft Adidas Originals opnieuw een opkomende ontwerper gestrikt. Dit nieuws werd tijdens Londen Fashion Week bekendgemaakt. Ditmaal is de eer aan ontwerptalent Ji Won Choi. De ontwerper ontwierp een 17-delige collectie voor de Duitse sportgigant.

Won Choi gaf de strepen van het klassieke trainingspak van Adidas een make-over en verdeelde de kenmerkende drie strepen over een grote oppervlakte. De Adidas Original-pakken van Won Choi komen in de tinten lavendel, blauw, rood, groen en roze.

Adidas Originals by Ji Won Choi wordt wereldwijd gelanceerd op 23 februari. De pakken zijn via de webshop, flagshipwinkels en geselecteerde partners van het merk te koop.

De uit Seoul afkomstige Ji Won Choi groeide op in Oklahoma. Won Choi studeerde in 2017 af aan Parsons School of Design New York als beste van haar jaar. Met haar afstudeercollectie ‘Exessivism’ won ze de Kering Empowering Imagination Award en de Yooxygen Award by Yoox. In september 2017 presenteerde ze haar werk voor het eerst op de Londen Fashion Week.

Beeld: Adidas Originals

Adidas Originals
Danielle Cathari
Ji Won Choi
Olivia Oblanc