• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Berluti lanceert zonnebrillencollectie met Oliver Peoples

Berluti lanceert zonnebrillencollectie met Oliver Peoples

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Mode

Berluti breidt zijn collectie uit met een nieuwe categorie. Het van oorsprong luxe herenschoenenmerk breidde eerder al uit met kleding en lederwaren en heeft nu een zonnebrillencollectie gelanceerd met het Amerikaanse zonnebrillenmerk Oliver Peoples. Dat schrijft Luxury Daily.

De collectie bestaat uit drie verschillende modellen en wordt door Oliver Peoples-CEO David Schulte beschreven als “een naadloze integratie van de unieke elementen van Berluti in een Oliver Peoples frame”. Eén van de modellen is geïnspireerd op Andy Warhol, die liefhebber was van de schoenen van het Franse modehuis. De prijzen van de zonnebrillen liggen tussen de 450 en 590 dollar.

Berluti, dat in 1895 werd opgericht als herenschoenenmerk, heeft zijn aanbod door de jaren heen uitgebreid. Onlangs lanceerde het modehuis nog een schoenencollectie voor dames. Het label, onderdeel van luxeconcern LVMH, telt momenteel zo’n 45 winkels wereldwijd en heeft sinds begin september een nieuwe creatief directeur: Haider Ackermann.

De zonnebrillencollectie wordt eind januari 2017 gelanceerd en is vanaf dan verkrijgbaar in zowel de winkels van Berluti als die van Oliver Peoples. Daarnaast zijn de zonnebrillen beschikbaar in geselecteerde luxe warenhuizen.

Beeld: Oliver Peoples Facebook

Berluti
Scroll down to read more