• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Bol.com breidt kledingassortiment uit

Bol.com breidt kledingassortiment uit

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Bol.com investeert verder in mode. De online webgigant heeft het assortiment kinderkleding flink uitgebreid en verkoopt nu ook positiemode. Tot nu toe verkocht de etailer alleen baby- en peuterkleding en sportkleding.

Meer kindermode en positiemode

Sinds deze week is ook jongens- en meisjeskleding verkrijgbaar tot maat 176, de grootste kindermaat. Ook heeft Bol.com nieuwe namen als Noppies, Levi’s Kids, B. Nosy, Gsus en We Fashion aan het kindermode-portfolio toegevoegd. Dat meldt het bedrijf op de weblog.

Bol.com is eveneens gestart met de verkoop van zwangerschapskleding. Momenteel worden via de webshop meer dan 800 artikelen van merken als Noppies, Esprit, Mamalicious en Supermom aangeboden.

Kleding op Bol.com

Bol.com startte in 2014 met de verkoop van 20.000 kledingstukken voor baby’s en peuters van 50 merken als Mexx, Noppies, Petit Bateau, Imps & Elfs en Claesen's. Later dat jaar ging de etailer van start met een sportkledingcollectie. Februari 2015 ging Bol.com ook tassen en portemonnees verkopen van merken als TOV Essentials, by LouLou, Guess en Cowboysbag.

De webgigant werkt ook samen met kledingwinkels die via haar website artikelen verkopen. Bol.com heeft geen eigen labels.

Foto: Bol.com


Bol.com