Calvin Klein gaat toch niet verder met 205W39NYC, de high-end ready-to-wear-lijn die Raf Simons introduceerde bij het merk. Dit bevestigt een woordvoerder van Calvin Klein tegen nieuwsbureau AFP. Eerder kondigde moederbedrijf PVH nog aan dat de lijn een nieuwe naam en insteek zou krijgen.

Bronnen melden tegen WWD dat het bedrijf de lijn stop zet en dat Michelle Kessler-Sanders, president van Calvin Klein 205W39NYC, het bedrijf in juni zal verlaten. In totaal zijn 100 banen gemoeid bij het stopzetten van de lijn. Daarnaast melden dezelfde bronnen tegen het mediaplatform dat Calvin Klein in zijn geheel stopt met het produceren van ‘traditionele collecties’, maar wat dit precies inhoudt, daar wordt niet verder over uitgeweid.

Calvin Klein staat bekend om het ondergoed en denim, segmenten die onder licentie worden geproduceerd door andere partners. De zoektocht naar een creatief directeur is nog steeds gaande sinds Raf Simons in december per direct bij het merk opstapte. Calvin Klein meldde destijds zich te willen focussen op inspirerende items, maar wie deze moet gaan ontwerpen, is nog onduidelijk.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN