• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Capsule collectie Anna Nooshin bij Hunkemöller krijgt een vervolg

Capsule collectie Anna Nooshin bij Hunkemöller krijgt een vervolg

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De capsule collectie die Anna Nooshin samen met Hunkemöller lanceerde was zeer succesvol. En dat smaakt naar meer. Achter de schermen wordt er daarom al gewerkt aan een ‘nieuw project’ waar ‘begin 2017’ meer duidelijkheid over komt. Dat laat CEO Philip Mountford aan FashionUnited weten.

Een vervolgcollectie kon niet uitblijven. “Ja, we werken alweer aan een nieuw project met haar,” licht de topman van Hunkemöller toe, die er nog niet teveel over kwijt wil. “Begin volgend jaar horen jullie meer. Het wordt heel cool.”

De collectie van Anna Nooshin ging op 23 augustus in de verkoop en was een groot succes. “ In de webwinkel was de hele collectie in de eerste 3 uur na de lancering uitverkocht,” licht Mountford toe. In het Duitsland deed de collectie het zelfs nog beter. “We hebben in Duitsland meer van Anna’s collectie verkocht dan in Nederland.”

De topman van Hunkemöller praat met veel enthousiasme en waardering over de samenwerking met Nooshin. “We doen iets geweldigs met Anna, al die prachtige fashion bralets. We love her.”

Beeld: Hunkemöller

Anna Nooshin
Hunkemoller