• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Christopher Kane lanceert collectie met Crocs

Christopher Kane lanceert collectie met Crocs

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Britse modeontwerper Christopher Kane lanceert opnieuw een schoenencollectie met Crocs. De lijn, bestaande uit vier verschillende modellen, is vanaf augustus verkrijgbaar. Dat melden diverse media.

Kane heeft voor Crocs vier nieuwe versies van de Classic Clogs ontworpen, gekenmerkt door een tijgerprint en versiering met veren, bloembedels en het logo van Christopher Kane, de K. Prijzen van de modellen, die in de kleuren zwart, rood, honing en groen beschikbaar zijn, beginnen vanaf 69,95 euro.

De limited Christopher Kane x Crocs-lijn is geïnspireerd op Kane’s pre-fall 2017 collectie. “Toen Christopher ons benaderde en aanbod met ons samen te werken, waren we meteen geïnteresseerd om te werken met de bekende designer,” stelt Michelle Poole, senior vice president global product and merchandising bij Crocs. “Deze samenwerking is het symbool voor het omzetten van gewoon naar buitengewoon en van een alledaags object naar begeerde luxe, in lijn met de ontwerpfilosofie van Christopher.”

Afgelopen seizoen ontwierp Kane ook al enkele nieuwe modellen voor Crocs, waaronder eentje met een marmerprint. “Ik werk altijd met onverwachte items en combinaties, waardoor ik elke dag in wenselijke luxe transformeer,” zei de ontwerper destijds over de samenwerking.

De Christopher Kane x Crocs-collectie is vanaf 10 augustus verkrijgbaar, zowel online als in geselecteerde fysieke winkels.

Beeld: Christopher Kane website

Christopher Kane
Crocs