• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Circular Fashion Games en Dutch Circular Textile Valley gaan samen werken

Circular Fashion Games en Dutch Circular Textile Valley gaan samen werken

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Circulair Fashion Games en Dutch Circular Textile Valley (DCTV) slaan de handen ineen. De twee gaan samenwerken om circulaire oplossingen te creëren. De derde editie van de Circular Fashion Games is namelijk speciaal ontwikkeld voor DCTV. DCTV is een overkoepelend initiatief om circulariteit te bevorderen.

Deze editie worden er oplossingen gezocht voor regenponcho’s die worden uitgedeeld door ID&T tijdens festivals, het verduurzamen van de gordijnen van Texco en het definiëren en valideren van de marktpositionering van CaffeInk voor het verven van textiel, aldus het persbericht.

“Om de transformatie naar een circulaire mode- en textielindustrie te realiseren, moeten we meer samenwerken en silo’s in de keten doorbreken,” aldus Niccy Kol, Lead Fashion & Challenge development. “Dit vraagt op een positieve dynamiek waarin we geloven dat dit ons gaat lukken en mensen met verschillende achtergronden samenwerken. Alleen dan komen we tot ideeën, die echt innovatief zijn en circulaire oplossingen bieden. De Circular Fashion Games creëert deze dynamiek.”

Circular Fashion Games
Dutch Circular Textile valley