Claes Iversen vertaalt couture collectie naar T-shirt collectie

Claes Iversen maakt zijn ontwerpen weer beschikbaar voor het grote publiek. De ontwerper had eerder al een ready-to-wear-lijn die in 2017 werd stopgezet, maar nu vertaalt hij zijn laatste collectie naar een T-shirt lijn waardoor de ontwerpen voor meer mensen bereikbaar zijn. Dit meldt de ontwerper in het persbericht.

De shirts zijn geïnspireerd op de collectie ‘79AU’ waarin gouden ringen de rode draad zijn. “De T-shirts zijn de eerste van een serie producten die in de aankomende periode gelanceerd zullen worden.” De prijzen variëren van 149 tot en met 299 euro en de items zijn beschikbaar bij conceptstore X Bank en de nieuwe online store van Claes Iversen. Er zijn vijf stijlen verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De bewerkingen van de shirts zijn met de hand uitgevoerd in het atelier van Iversen.

Claes Iversen vertaalt couture collectie naar T-shirt collectie

“Ik wilde graag mijn laatste couture collectie vertalen naar items die voor een breder publiek beschikbaar zijn. Dit heeft geresulteerd in deze signature T-shirts met ringmotieven, die makkelijk en op verschillende manieren gecombineerd en gedragen kunnen worden,” aldus de ontwerper in het persbericht.

In een interview met FashionUnited in 2018 gaf de ontwerper al aan dat hij graag een formule wilde vinden voor ready-to-wear. Hij gaf aan dat de consumenten blij waren met de kleding en dat de webwinkel heel goed liep, maar dat de collectie destijds niet honderd procent van de grond kwam.

Beeld: Claes Iversen

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN