• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Diesel Black Gold combineert shows mannen en vrouwen

Diesel Black Gold combineert shows mannen en vrouwen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Italiaans modemerk Diesel Black Gold toont vanaf nu de mannen en vrouwen collecties tijdens dezelfde show. Tijdens Men’s Fashion Week in Milaan in juni zijn de looks voor het eerst samen te zien.

Modeontwerper Andreas Melbostad over het combineren van de shows: “Nu de huidige modecultuur zich minder aan sekse conformeert en met twee collectie die nauw verbonden zijn, is het voor ons een logische stap om de catwalk shows van de mannen- en vrouwencollecties samen te voegen.” De ontwerpfilosofie van Melbostad vervaagt de grenzen tussen items voor mannen en vrouwen op een eigentijds manier, aldus het persbericht. “Met deze nieuwe strategie kunnen we onze creatieve visie beter communiceren op het moment dat we onze collecties lanceren. Het geeft meer dynamiek aan onze ideeën over mode en maakt tegelijk het creatieve proces een stuk uitdagender,” voegt Melbostad toe.

Ook meldt Diesel Black Gold de pre-collectie voor vrouwen te schrappen en terug te gaan naar het presenteren van twee collecties per jaar. De pre-collecties voor mannen blijven wel bestaan naast de hoofdcollecties.

Beeld: Diesel Black Gold

Diesel Black Gold