Dit wordt het modenieuws van week 48

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 28 tot en met 5 december.

Reportage tentoonstelling Hubert de Givenchy - To Audrey with Love

De Franse couturier Hubert de Givenchy is een van de grote couturiers van de 20ste eeuw. Hij werkte in dezelfde tijd als Christian Dior en Cristóbal Balenciaga. In nauwe samenwerking met Monsieur de Givenchy zelf presenteert het Gemeentemuseum een groots opgezet retrospectief van zijn oeuvre én een eerbetoon aan zijn muze Audrey Hepburn. FashionUnited bracht een bezoek aan de expositie. Lees maandag 28 november de complete reportage.

Dit wordt het modenieuws van week 48

Foto: FashionUnited

Achtergrondverhaal: denim marketing

Denim is een complex product en het productieproces bestaat uit vele stappen. Hoe vertel je als denimmerk aan je klant hoe je merk of product in elkaar zit? Hoe verbeeld je het 'denim gevoel' en vertaal je dat naar een campagne? FashionUnited vroeg aan diverse marketeers en marketing directors van vier bekende denimmerken: hoe vertel je het verhaal van denim?

Cyber Monday

Na winkelmarathons Single’s Day en Black Friday, is het maandag 28 november de beurt aan Cyber Monday. Meer lezen: Nederlandse Black Friday: lagere kortingen, maar wel langer

Victoria's Secret Show live in Parijs

Woensdag 30 november is het weer tijd voor het jaarlijkse catwalk spektakel van het Amerikaanse lingerielabel. De 21e editie van de Victoria’s Secret Fashion Show vindt dit keer niet in New York plaats, maar in Parijs. Wel kunt u zoals gewoonlijk rekenen op een modellenleger ‘Angels’, gekleed in niets verhullende lingerie en engelenvleugels. Bella Hadid is een van de nieuwe gezichten op op de catwalk.

Lees ook: De jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow: Geniet ervan zolang het kan

Guess Q3

Het Amerikaanse modemerk boekte in het tweede kwartaal van het lopende boekjaar een forse nettowinststijging naar 32,3 miljoen dollar (28,6 miljoen euro ) of 38 cent per aandeel, vergeleken met 18,3 miljoen dollar (16,2 miljoen euro) een jaar geleden. Benieuwd naar de cijfers van het derde kwartaal? Lees het deze week.

Opening Primark flagshipstore Amsterdam

Zeven verdiepingen, 8.287 vierkante meter, 95 kassa’s en 124 paskamers. Op 1 december opent aan het Damrak in Amsterdam de zestiende en grootste Nederlandse vestiging van de Ierse keten Primark. FashionUnited brengt een bezoek aan de pre-opening en brengt verslag uit.

Dit wordt het modenieuws van week 48

PVH Q3

Het New Yorkse modeconcern boekte in het tweede kwartaal van het lopende boekjaar een omzet van 1,63 miljard dollar (1,4 miljard euro), een stijging van 4 procent ten opzichte van vorig jaar. De winst steeg met 4,4 procent naar 119,8 miljoen dollar (106,3 miljoen euro). Deze week de cijfers van het derde kwartaal.

World’s Aids Dag

Donderdag 1 december is het World’s Aids Dag. FashionUnited zet de modegerelateerde initiatieven op een rijtje.

Opening nieuwe flagshipstore Perry Sport

Perry Sport heropent deze week de flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat.

Lees nu al: Perry lanceert nieuw winkelconcept in Amsterdam

Verder op de kalender

Maandag 28 november

Dutch Dream Gala Award Event

Dinsdag 29 november

Opening pop-up store Granny's Finest + knitting workshop

Dinsdag 29 november

TMO: ondernemerschapsleerlijn

Dinsdag 29 november

Marktplaats Goudmijn Collectie fashionshow

Donderdag 1 december

Opening Primark Amsterdam

Vrijdag 2 en zaterdag 3 december

Zoe Karssen Sample Sale

Vrijdag 2 december

(Her)Opening nieuwe flagshipstore Perry Sport

Vrijdag 2 december

Opening Dr. Martens store, Negen Straatjes

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN