• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dyanne Beekman voor Roompot Vakanties

Dyanne Beekman voor Roompot Vakanties

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Fashion ondernemer en Image consultant Dyanne Beekman is flink op dreef. Onlangs presenteerde ze haar plan voor een nieuwe modeketen, genaamd Dyanne Store. Ook ontwierp ze bedrijfskleding voor Beeld en Geluid, het instituut in Hilversum dat beschikt over een beeld- en geluidsarchief. Nu heeft ze de ruim 2000 medewerkers van Roompot Vakanties in het nieuw gestoken.

De focus van de kleding ligt op comfort met een fashionable uitstraling. De kleuren zijn: rood, wit en blauw. “Tijdens het ontwerpproces vroeg ik mij af: wat draag ik thuis als er visite komt. Dit was een belangrijke gedachte tijdens de ontwikkeling van de kleding,” aldus Dyanne Beekman over de kleding voor Roompot Vakanties.

Voor de vakantieparken van Roompot werd kleding ontworpen voor negen verschillende afdelingen, waaronder horeca, receptie en supermarkt. Voor de collectie gebruikte ze onder andere denim. “Denim is comfortabel en kan tegen een stootje. Het gaat erom dat de medewerker met trots werkt en zich thuis voelt in zijn of haar outfit,” zegt Beekman. De medewerkers die de bedrijfskleding mochten testen reageerden volgens Beekman enthousiast en zeiden: "Is dit bedrijfskleding? Kunnen we dit ook voor thuis bestellen?" Beekman: "Dat kan niet, maar de reacties waren precies zoals de kleding is bedoeld.”

“De kleding geeft een familiegevoel en straalt gezelligheid uit en dat past goed bij het oer-Hollandse dat Roompot wil uitstralen,” aldus Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties.

beekman group
Dyanne Beekman
dyanne store
roompot
roompot vakanties