• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dyanne Beekman wil 25 winkels in Nederland

Dyanne Beekman wil 25 winkels in Nederland

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Een 'toekomstbestendig retailconcept' noemt stylist en modeondernemer Dyanne Beekman haar nieuwe formule. Samen met Syntrus Achmea, een Nederlandse vastgoedbelegger in winkels, gaat ze een nieuwe modeketen uitrollen. De eerste winkel, genaamd Dyanne Store, opent in september in Hilversum.

Volgens Beekman gaat het om een belevingsformule, met behalve mode ook aandacht voor eten, cosmetica, haarstyling en woonartikelen. Alles in de winkel is op elkaar afgestemd, voor mannen en vrouwen. Voor jonge meiden er een walk in closet bedacht met de naam It's all about style.

Opvallend aan het concept: modeseizoenen spelen nauwelijks nog een rol. Frans ten Berge, oud-topman C&A en algemeen directeur van de Beekman Group: ”Wij geloven in een nieuwe manier van retailen, die duurzaam en minder verspillend is. De collecties zijn pragmatisch en spelen direct in op de actuele behoefte van het publiek.”

Dyanne Beekman begint modeketen Dyanne Store

De eerste winkel opent aan de Gooische Brink in Hilversum, in september 2015. Binnen drie jaar wil Beekman twintig tot vijfentwintig verstigingen van haar modeketen in Nederland. Voor deze snelle groei gaan Beekman en Syntrus Achmea een nauwe samenwerking aan. Zo zullen ze informatie uitwisselen over bezoekers aantallen, doelgroepen en koopgedrag. ”Door vastgoed- en retailkennis op een creatieve manier te combineren kun je tot innovatieve retailconcepten komen," zegt René Vierkant, directeur Syntrus Achmea, in een persbericht.

Dyanne Beekman lanceerde eerder Modeveiling.nl

In 2012 hadden Dyanne Beekman en Frans ten Berge ook grote plannen. Toen lanceerden ze de website Modeveiling.nl. Op de site konden consumenten kleding per opbod kopen. De veilingsite was opgericht voor moderetailers zodat zij centraal en anoniem van hun overvoorraad af kunnen. Inmiddels is de website uit de lucht .

Beekman is echter vooral bekend als televisiepresentatrice. Zo presenteerde ze onder ander Looking Good op RTL 4. Negentien jaar geleden richtte de stylist de Beekman Group op. Inmiddels bestaat de onderneming uit vijf divisies: Dyanne collecties, bedrijfskleding, styling, events en training & advisering.

beekman group
Dyanne
Dyanne Beekman
dyanne store
frans ten berge