Kijken: de eerste beelden van ‘gehackte’ H&M-collectie gemaakt uit sale-items

H&M werkt samen met het Nederlandse Hacked By_ van ontwerpers Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum. Hacked By_ gebruikt reststoffen en overstock om nieuwe items van te maken en maakt nu gebruik van sale-items van H&M. De eerste beelden van de collectie zijn er nu.

“We hebben over ieder kledingstuk onze ontwerpervisie gelegd en bepaalde methodes herhaald waardoor er eenheid ontstaat,” aldus Francisco van Benthum in het persbericht. “Bijvoorbeeld door de toevoeging van elementen als rib-band en franjes, die typerend zijn voor onze signatuur.”

De collectie bestaat uit twintig items en is dus super gelimiteerd. In de mini-collectie zijn drie thema’s te vinden; army meets college, colour & mix en black. Voor een uniek designer-item wordt wel een H&M-prijs betaald. De prijzen beginnen vanaf 29,99 euro voor een top en 69,99 euro voor een jas. De collectie zal vanaf 14 februari exclusief verkrijgbaar zijn in de H&M flagshipstore op het Rokin in Amsterdam.

Bekijk de eerste beelden met Victoria Koblenko als gezicht van de lijn hier.

Kijken: de eerste beelden van ‘gehackte’ H&M-collectie gemaakt uit sale-itemsKijken: de eerste beelden van ‘gehackte’ H&M-collectie gemaakt uit sale-itemsKijken: de eerste beelden van ‘gehackte’ H&M-collectie gemaakt uit sale-itemsKijken: de eerste beelden van ‘gehackte’ H&M-collectie gemaakt uit sale-items

Beeld: H&M/ Marc de Groot

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN