• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Love Stories werkt tweede keer samen met H&M, focust nu op swimwear

Love Stories werkt tweede keer samen met H&M, focust nu op swimwear

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na een eerste succesvolle samenwerking slaat Love Stories nu weer de handen ineen met H&M. Dit keer gaat het Nederlandse lingeriemerk zich focussen op swimwear en bijbehorende items.

“Het is een droom om wederom samen te werken met H&M en zo onze ‘love affair’ voort te zetten,” aldus oprichter en ontwerper Marloes Hoedeman in het persbericht. “Dit keer hebben we een mix en match swimwear-collectie ontworpen voor de zomer en ik hoop zo onze fans een Love Stories beleving te kunnen geven voor een H&M-Prijs. En of je nu een relaxte dag hebt op het strand, of gaat voor een actieve surfvakantie; er is voor iedereen een perfecte (mis)match.”

“Deze flirty mix en match-collectie is de perfecte keus voor een relaxt dagje strand of zwembad,” aldus Maria Östblom, hoofd van ontwerp damesmode bij H&M, in het persbericht. “Hij is sportief maar elegant en heeft een kleurenpalet van oranje, roze en vintage groene tinten gecombineerd met prints en kleurvlakken. We hopen dat deze sportieve en coole collectie onze klanten zal inspireren om hun eigen zomerlook te creëren.”

‘Love Stories Swim Club x H&M’ zal 13 juni verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels van H&M wereldwijd en online. De collectie zal 26 items bevatten waaronder badpakken, wetsuits, sarongs, tunieken, slippers en handdoeken.

Beeld: via H&M

H&M
Love Stories
LoveStories