Mud Jeans en Duits merk Rotholz lanceren capsule collectie

Mud Jeans en streetwear merk Rotholz hebben de handen ineengeslagen voor een capsule collectie. De twee merken streven beide naar een duurzame modewereld en geloven dat samenwerking de stuwende kracht is voor verandering, aldus het persbericht.

De capsule collectie bestaat uit zwarte jeans voor zowel mannen en vrouwen en een unisex denimjack. De items zijn gemaakt uit gerecycled denim en biologisch katoen. “De rechte lijnen en de geheel zwarte look richt zich op een gemeenschap van hippe, bewuste consumenten met een liefde voor minimalistische en stedelijke silhouetten,” aldus het persbericht. “Een opkomende groep die gepassioneerd achter het idee van togetherness staat als manier om de wereld te veranderen. De nieuwe denim stam, samen bewust.” Alle items zijn te koop voor 129 euro. De collectie wordt onder andere verkocht bij Revenge in Utrecht en Mieke in Gent. De collectie is ook beschikbaar via mudjeans.eu.

Het Nederlandse Mud Jeans is het meest bekend om hun circulaire ‘Lease a Jeans’-concept waar een spijkerbroek geleased kan worden. Rotholz, uit het Duitse Potsdam is een eerlijk streetwear merk en haalt de inspiratie uit de Japanse ontwerpers esthetiek en algehele kunst en cultuur.

Beeld: Mud Jeans

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN