Nederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari debuteert gelijknamige label

Met al drie Adidas Originals-samenwerkingen op haar CV, lanceert Nederlandse modetalent Danielle Cathari nu haar gelijknamige merk, zo meldt de ontwerper in een persbericht

Cathari lanceert haar merk met een eerste capsule collectie genaamd ‘DC drop 1’. Cathari gebruikt het woord ‘drop’ omdat het niet een gehele collectie betreft, aldus de ontwerper tegen WWD. De collectie is vanaf vrijdag exclusief verkrijgbaar via Daniellecathari.com.

De Nederlandse ontwerper maakt gebruik van contrasten in haar ontwerpen, met een nadruk op moderne doch simplistische details en comfort. De collectie is unisex en heeft verschillende streetwear looks met T-shirts, joggingbroeken en sweatshirts. T-shirts kosten 70 euro en sweaters en joggingbroeken worden verkocht voor 120 en 150 euro.

Cathari viel in 2017 op bij gigant Adidas door haar collectie die ze presenteerde tijdens Vfiles in New York. De collectie bestond uit klassieke trainingspakken van Adidas die vermaakt waren en een eigen twist hadden gekregen. Begin dit jaar presenteerde de Nederlandse haar eerste capsule collectie in samenwerking met het merk.

Nederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari debuteert gelijknamige labelNederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari debuteert gelijknamige labelNederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari debuteert gelijknamige label
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN