• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Opposuits brengt Star Wars collectie

Opposuits brengt Star Wars collectie

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Opposuits heeft in aanloop naar de premiere van de nieuwe film ‘Star Wars: Episode VII’ in 2017 een Star Wars collectie uitgebracht. Dat heeft het Nederlandse pakkenlabel bekendgemaakt middels een persbericht.

Op dit moment bestaat de collectie uit twee kostuums, genaamd 'Strong Force' en 'Stormtrooper'. En zoals we van Opposuits gewend zijn, hebben de pakken een all-over print. De Star Wars kostuums kosten 79,95 euro per stuk en zijn beschikbaar via de webshop van Opposuits en Europese en Noord-Amerikaanse verkooppunten. In 2017 wordt de Star Wars collectie verder uitgebreid.

Opposuits ging in 2012 van start met een partij van 2000 oranje maatpakken in de aanloop naar het EK voetbal. De partij was in no time uitverkocht. Daarop volgden nieuwe designs; pakken met hartjesopdruk, dollarbiljetten, een camouflageprint. Oprichters Jelle van der Zwet, Jasper Castelein en Guus Bakker lanceerden het merk zonder vooropgezet plan en hebben nu een goedlopend bedrijf met 30 medewerkers en 5000 verkooppunten in Europa, de Verenigde Staten en Canada. Zo ligt het label bijvoorbeeld in de schappen bij de Amerikaanse warenhuisketen Macy's.

In december was er ook een heuse Star Wars hype, zo ook in de modeindustrie. Toen ging het zevende deel van de filmserie in première, waarop fans van Star Wars maar liefst 10 jaar hebben moeten wachten.

In december 2016 debuteert de film ‘Rogue One: A Star Wars Story’ in Nederland.

Foto: OppoSuits

OppoSuits
Star Wars