Peter Dundas kleedt Beyonce in nieuw eigen label tijdens Grammy’s

Beyonce was tijdens de uitreiking van de Grammy’s gekleed in prachtige gewaden, en die waren niet van zomaar iemand. Peter Dundas ontwierp de jurken en outfits, voor zowel in de rode loper als op het podium, vanuit zijn nieuwe gelijknamige label. Dat maakte hij op Instagram bekend.

“Trots om de eerste gelijknamige Peter Dundas collectie aan te kondigen, speciaal gemaakt voor onze muze Queen bey,” schrijft de ontwerper bij de schetsen van Beyonce’s outfits op Instagram.

De zwangere zangeres droeg een goudkleurige naked dress tijdens haar optreden, samen met een hoofdtooi van House of Malakai. In de zaal droeg ze een rode jurk met pailletten, ook gemaakt door Dundas.

Het is niet zo gek dat Dundas Beyonce strikt voor de lancering van zijn eigen label. Ze zijn goed bevriend. Hij ontwierp al outfits voor haar wereldtour in 2013, in de tijd dat hij creatief directeur was bij Emilio Pucci. In maart 2015 stapte hij over naar Roberto Cavalli, maar na de aankondiging van een drastische reorganisatie vertrok hij in oktober 2016 bij het modehuis.

Verdere details over het gelijknamige label van Peter Dundas zijn niet bekendgemaakt.

Beeld: Robyn Beck / AFP

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN