• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tet. Responsible Wear lanceert eerste collectie kindermode

Tet. Responsible Wear lanceert eerste collectie kindermode

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Tet. Responsible Wear lanceert stapt in kindermode met Tet. Mini. Credits: Tet. Responsible Wear

Duurzaam modemerk Tet. Responsible Wear maakt haar eerste stappen in kindermode. De eerste kindercollectie sluit aan op de dames SS24-collectie, zo meldt desgevraagd een perswoordvoerder aan FashionUnited.

Tet. Responsible Wear lanceert haar eerste collectie in kindermode op 22 maart. De collectie draagt de naam Tet. Mini. De collectie maakt het mogelijk voor mama’s om te matchen met hun kinderen. Zo zijn ‘bestsellers’ Luna Puff Dress en Nusa Jumpsuit onderdeel van de collectie. De collectie zal 22 maart nog niet volledig verkrijgbaar zijn via de webshop, een deel wordt begin april gelanceerd. De prijzen van de collectie variëren tussen de 44,95 en 69,95 euro.

Oprichter Lieke van Hulsbergen hintte in 2023 al op de uitbreiding naar kindermode in een interview met FashionUnited. Destijds lagen er samples van een kindercollectie, maar niets was nog concreet. Daar komt nu verandering in.

Tet. Responsible Wear lanceerde in 2019 onder de naam Tet. Swimwear als badmodemerk. De badmode wordt gemaakt van recycled plastic in China, waar ook het recycleproces plaatsvindt. Bovendien is ieder kledingstuk gemaakt van natuurlijke stoffen. Het B Corp-gecertificeerde merk groeide later uit tot een volwaardig kledingmerk, waardoor de naam transformeerde in Tet. Responsible Wear.

Dit artikel is na publicatie voorzien van meer informatie.

Tet. Mini. Credits: Tet. Responsible Wear
Tet. Mini. Credits: Tet. Responsible Wear
Tet. Mini. Credits: Tet. Responsible Wear
Kindermode
Tet Swimwear