• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • The Lyst Index Q3: Bottega Veneta en Loewe nieuwkomers top 20 populairste modemerken

The Lyst Index Q3: Bottega Veneta en Loewe nieuwkomers top 20 populairste modemerken

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Off-White, Balenciaga en Gucci zijn de populairste merken van Q3 2019, meldt mode-zoekmachine Lyst in de vandaag gepubliceerde The Lyst Index Q3. Een nieuwkomer in de top 20 'hotste' modemerken is Bottega Veneta op plaats nummer 16. Het merk klom 21 plaatsen omhoog, meldt Lyst. Ook Loewe is een nieuwe naam in de top 20 (op plaats nr 20). Volgens Lyst waren de sneakers en gevlochten tassen van Loewe gewild.

Bovenaan de meest gewilde producten shortlist van Lyst staan de 'padded sandals' van Bottega Veneta. Dit kwartaal werd online meer dan 27.000 keer per maand gezocht naar de gequilte leren mules met vierkante neus, waaraan een prijskaartje van 790 dollar (680 euro) hangt. De Jacquemus Le Chiquito mini tas en Adidas Continental 80 sneakers staan op nummer twee en drie.

Voor mannen is er ook een shortlist meest gewilde mode-items. De drie populairste items van Q3 2019 zijn de Moncler Bramant gewatteerde jas, een leren riem van Gucci met dubbele G-gesp en Nike Air Jordan 1 Mid SE sneakers. Lyst schrijft dat sneakers de populairste productcategorie voor mannen blijft.

The Lyst Index bestaat twee jaar. Het bedrijf analyseert hiervoor het online winkelgedrag van meer dan negen miljoen shoppers.

Sinds januari heeft het bedrijf een lokale mode-zoekmachine in Nederland.

Street style foto's: influencers Linda Tol en Pernille Teisbaek in Bottega Veneta ( Padded Casette tas fall 2019 en Lido sandalen met hak uit de pre-spring 2020 collectie) tijdens SS20 Fashion Week. Eigendom van Bottega Veneta.

Bottega Veneta
Loewe
Lyst
Lyst Index