• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • The Sting lanceert sportcollectie

The Sting lanceert sportcollectie

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ieder zelfrespecterende modeketen heeft tegenwoordig een sportlijn. Na We Fashion en internationale retailers als Weekday, Mango, H&M en Bershka is nu ook de Nederlandse modeketen The Sting overstag.

De sportcollectie van The Sting heeft de naam Amy & Ivy en is voor dames die willen hardlopen, fitnessen of gewoon een sportieve kledingstijl hebben. De collectie bestaat uit sportbroeken, padded bh's en tops. Voor wie buiten wil sporten heeft de modeketen een jasje met capuchon. Kenmerkend voor de collectie zijn de aztec prints, mesh details en opvallende kleurencombinaties.

De collectie heeft ook een gezicht: Marlou Volkerink van Follow Fashion. Onlangs startte ze Followfitgirls.com, een platform waarop zij samen met vier fitbloggers dagelijks blogt over workouts, gezonde recepten en tips om de beste versie van jezelf te worden. “De Amy & Ivy collectie is zowel stoer als vrouwelijk en bevat heel leuke printjes. Bovendien sluiten alle items op elkaar aan en zijn ze uitermate geschikt om te mixen en te matchen. De sportswear items van Amy & Ivy zijn ook erg hip, kwalitatief en betaalbaar, wat wil je nog meer? In zo’n outfit wordt sporten zelfs leuk voor de niet zo sportieve meiden," aldus Volkerink in een persbericht.

SPORT
The Sting