The Tailormates lanceert maatpakken voor dames

The Tailormates stapt de damesmode in. Tot nu toe was The Tailormates alleen een maatpakkenspecialist voor mannen, maar het Nederlandse bedrijf introduceert nu een nieuwe afdeling en een collectie voor vrouwen, zo meldt het merk in een persbericht.

“Een goed maatpak voor dames is behoorlijk lastig te vinden,” aldus het persbericht. “Als maatpakkenspecialist gaan wij graag de uitdaging aan.” Een pak, helemaal op maat gemaakt naar de rondingen van de klant, start op prijsgebied vanaf 695 euro aldus het bericht. “Om borsten en billen om te zetten van een standaard patroon naar een tailor-made patroon is een probleem voor veel aanbieders die vermaakte pakken uit het rek aanbieden,” aldus The TailorMates.

The TailorMates is een maatpakkenspecialist en heeft een flagshipstore op de Zuidas in Amsterdam. Daarnaast biedt het bedrijf diensten zoals Traviling TailorMates waarbij de tailor thuis of op het kantoor langskomt om de maten op te nemen. Het bedrijf gaat met de nieuwe stap in de damesmode opnieuw de concurrentie aan met Suitsupply dat vorig jaar damesmerk Suistudio lanceerde. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in pakken, nu voor mannen én vrouwen. Afgelopen maart kwam het bijna tot een rechtzaak tussen de twee toen in de campagne van The Tailormates de slogan ‘Looking for a new suitsupplier?’ werd gebruikt. Suitsupply was van mening dat de campagne voor verwarring zorgde bij consumenten.

Beeld: The Tailormates

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN