• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Van Dalen lanceert tweede Spijkers en Spijkers schoenencollectie

Van Dalen lanceert tweede Spijkers en Spijkers schoenencollectie

Door Wendela van den Broek

11 okt 2019

Mode

Van Dalen en Spijkers en Spijkers slaan wederom de handen ineen voor een collectie damesschoenen. Dat meldt de schoenenretailer in een persbericht.

Van Dalen werkte al in 2018 samen met het Nederlandse ontwerpersduo aan een sneakercollectie ter ere van het 145-jarige bestaan van Van Dalen. De collectie was zo’n succes dat er nu een tweede samenwerking volgt.

Dit keer betreft het een vrouwelijke najaarscollectie, met “het comfort en de draagbaarheid waar Van Dalen bekend om staat, gecombineerd met de edgy stijl van Spijkers en Spijkers," aldus het persbericht. De collectie bestaat uit vijf laarsmodellen die allemaal iets unieks hebben, zoals bijvoorbeeld franjes, een leren riempje of veterdetails.

"Wij vinden het ontzettend leuk om als vervolg op de sneakers nu ook andere modellen te ontwikkelen met Van Dalen. Voor deze collectie hebben we een mooie balans gevonden tussen een collectie dat goed bij beide merken past. De laarsjes zijn ontworpen vanuit het thema van onze AW19 kledingcollectie en maken de meest basic outfit extra bijzonder,” vertellen de zussen Truus en Riet Spijkers in het persbericht.

De collectie wordt in beperkte oplage uitgebracht en is vanaf 10 oktober verkrijgbaar in Van Dalen winkels en via de webshop van het merk. Prijzen variëren van 159,99 euro tot 169,99 euro voor een paar laarsjes.

Foto’s via Van Dalen

Spijkers en Spijkers
Van Dalen