• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Viktor & Rolf houdt haute-couture show tijdens Bread & Butter

Viktor & Rolf houdt haute-couture show tijdens Bread & Butter

Door Caitlyn Terra

20 jul. 2017

Mode

Tijdens de tweede editie van mode-evenement Bread & Butter by Zalando staat ook een haute-couture show van Viktor & Rolf op het programma. Dat maakt de organisatie bekend via een persbericht.

Het is voor het eerst dat het duo hun haute-couture show in Berlijn toont. De show is ook live te volgen via de social media kanalen van Bread & Butter. Naast de show van Viktor & Rolf, zijn ook de collecties van onder andere The Kooples, Selected Femme/Homme, Jil Sander en G-star Raw te zien op de catwalk.

In totaal zijn zo’n 40 merken aanwezig tijdens het driedaagse evenement in september. Zo onthult bijvoorbeeld Tommy Hilfiger tijdens het evenement een speciale capsule collectie in samenwerking met Zalando. Op het programma staan ook verschillende sprekers waaronder Vivienne Westwood, die eveneens op de eerste editie aanwezig was. Viktor & Rolf zullen ook als spreker optreden na hun haute-couture show op de laatste dag van het evenement.

Bread & Butter focust zich naast mode ook op muziek, sport, beauty en eten tijdens het driedaagse stijl- en cultuurfestival. Bread & Butter vindt van 1 tot en met 3 september plaats in Arena Berlin.

Beeld: by Inez&Vinnodh