• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voetballer Urby Emanuelson stapt in mode

Voetballer Urby Emanuelson stapt in mode

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Amsterdamse armbandenmerk Eserocca stapt in mode. Het label heeft gelimiteerde 'fashion basics' gelanceerd, onder de naam Eserocca E.L.W. (kort voor Eserocca Exclusive Lifestyle Wear), zo maakt het merk vandaag bekend middels een persbericht. Eserocca is het merk van Dennis R. Vos en Ron Stafleu, dat tot nu toe alleen armbanden van natuurstenen en edelmetaal bracht. De twee ondernemers hebben profvoetballer Urby Emanuelson van FC Utrecht en zanger John West aangetrokken als aandeelhouders voor de modelijn.

Amsterdams armbandenmerk Eserocca lanceert modelijn

Eserocca E.L.W. richt zich op 'self-made-mannen' zo staat in het persbericht. "Aandeelhouders John West en Urby Emanuelson zijn totaal verschillend. Met andere carrières en andere fans. Maar ze zijn, net als onze ambassadeurs, self-made, authentiek en succesvol. Dat zijn precies de waarden van Eserocca," verklaart Vos in het persbericht.

De eerste items zijn logo T-shirts en petten. De gelimiteerde kledingstukken zijn genummerd. Stafleu in de persverklaring: "Koop je iets van Eserocca, dan ben je de enige in de wereld die dat design of model met dat nummer draagt. Als symbool voor de waarde van het product én van de drager, verwerken we in elk item edelmetaal." Zo zijn petten uitgerust met verzilverde, vergulde of gouden logoplaatjes. In de T-shirts zijn de metalen verwerkt in de borduursels. Een T-shirt kost 69 euro, een pet 39 euro.

Het merk spreekt in het persbericht de ambitie uit in de toekomst ook dames- en kinder items op de markt te brengen.

Eserocca is te koop via de webshop en bij Nederlandse retailers als Gentlemen's Place (Amsterdam en Aalsmeer), Tip de Bruin (Amsterdam), Van Os Mode (Amersfoort), Image (Utrecht) en Rojami's (Tilburg). De armbanden kosten 125 euro per stuk.

Gerelateerd uit het archief (2016): In beeld: Modemerken van voetballers

Foto's: Dennis Vos en Ron Stafleu & Urby (in de Eserocca hoody). Credit: Eserocca.

Eserocca
Urby Emanuelson
voetballer
voetballers in de mode