Bellamy Gallery gaat de grens over

Nederlands modemerk Bellamy Gallery opent haar eerste winkel in België, in Knokke. “We gaan in de zomermaanden testen of het goed loopt in België,” aldus mede-oprichter Imke Bens.

De retailer, bekend om kwaliteitskleding tegen eerlijke en transparante prijzen, test altijd verschillende locaties voordat het overgaat op een langdurig contract. “We zijn geen bedrijf dat een contract voor 5 jaar af kan sluiten.” Daarom wordt nu eerst in Knokke getest. “We hebben gemerkt dat Belgen en Duitsers dol zijn op Bellamy Gallery. Dat zijn meer kwaliteitskopers dan Nederlanders.” Mede daarom is hun oog gevallen op Knokke. Daarnaast hopen ze in de kustplaats dat ook in de normaal langzame maand voor retailers, augustus, een goede omzet gedraaid wordt. “In Haarlem, een plaats dicht bij de kust, merkten we afgelopen zomer dat de aanloop daar op peil bleef.”

Op dit moment heeft Bellamy Gallery in Nederland winkels in Haarlem, Den Bosch, Maastricht en Utrecht. Deze maand gaan de locaties in Eindhoven en Rotterdam dicht na een testfase, omdat ‘de aanloop toch niet is wat wij hadden verwacht’.

Beeld: Bellamy Gallery Website

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN