• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Binnenkijken: het nieuwe winkelconcept van Only for Men

Binnenkijken: het nieuwe winkelconcept van Only for Men

Door Caitlyn Terra

17 sep. 2019

Retail

Only for Men heeft een make-over gekregen. Het pand in Geldermalsen, de eerste uit het winkelportfolio, is in een nieuw jasje gestoken. De update werd gedaan om ‘aan klantenwensen te voldoen’, aldus het persbericht.

“De winkel heeft een nieuwe uitstraling en het shopgemak is verder bevorderd,” aldus het bericht. De vernieuwde winkel heeft onder andere een koffiebar, een breder merkenpakket en shop-in-shops van Blue Industry, PME Legend, Profuomo, Donkervoort en Dutch Dandies.

Het nieuwe winkelconcept werd eerder al geïntroduceerd in de nieuwe winkel in Almere. In het pand is een extra groot horecagedeelte te vinden, een directe vermaak service en de kassablokken zijn verspreid door de winkel zodat klanten niet lang meer in de rij hoeven te staan. Ook is er een pop-upgedeelte voor samenwerkingen met merken en heeft Only for Men sinds kort een personal shopping service.

Only for Men heeft inmiddels 16 winkels verspreid over Nederland. De mannenmode winkel kwam door de jaren heen vaak in het nieuws door spraakmakende acties. Zo werd enkele jaren geleden dat de winkels echt ‘only for men’ zouden worden en dat vrouwen niet meer welkom zouden zijn. Dit bleek achteraf een publiciteitsstunt te zijn.

Werken bij Only for Men? Klik hier voor de openstaande vacatures >>

Beeld: Only for Men