• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Deuren tweede Nederlandse vestiging Saks OFF 5TH geopend in Amsterdam

Deuren tweede Nederlandse vestiging Saks OFF 5TH geopend in Amsterdam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Canadese Saks OFF 5TH heeft haar tweede Nederlandse filiaal geopend. Donderdagmiddag opende voor het eerst de deuren van het pand in Amsterdam voor het publiek.

Het pand in de vernieuwde Kalverpassage telt in totaal 3700 vierkante meter en is hiermee groter dan de eerste vestiging, in Rotterdam. Saks OFF 5TH biedt dames-, heren-, kinderkleding, schoenen, accessoires tegen sterk gereduceerde prijzen aan. Het assortiment bestaat uit meer dan 750 merken, premium en opkomend.

“Winkelen bij Saks OFF 5TH is een ervaring en lijkt op een speurtocht,” aldus Wayne Drummond, president Saks OFF 5TH Europe. “Je weet nooit wat je gaat vinden, elke keer als je langskomt. Bij elk bezoek aan de winkel willen we ervoor zorgen dat klanten nieuwe artikelen ontdekken en vooral voor de beste prijs. Dat betekent dat klanten al iets voor een paar euro kunnen vinden, maar ook een designmerk voor een geweldige prijs. We stellen klanten in staat om hun schatten te vinden. Wat dat is varieert van klant tot klant.”

Voordat de winkel om 13:00 uur haar deuren openden, stond al een flinke rij voor de winkel. De eerste 300 bezoekers kregen een kortingsvoucher die op op kon lopen tot 100 euro. Influencers Noor de Groot van Queen of Jetlags en Monica Geuze kregen samen met het team van Saks OFF 5TH de eer om de winkel te openen.

FashionUnited sprak president Saks OFF 5th Europe, Wayne Drummond, de dag voor de grote opening over de introductie van het concept in de Nederlandse markt: President Saks OFF 5TH: "We zijn verrast door de ontvangst in Nederland

Beeld: Saks OFF 5TH

Saks OFF 5TH