Drie Indiase winkels voor Uniqlo, de eerste opent in oktober

Uniqlo heeft de plannen voor India onthuld. De Japanse retailer gaat drie winkels openen in het Delhi gebied. De eerste winkelopening in New Delhi staat gepland in oktober, zo meldt Uniqlo in een persbericht.

"We zijn heel verheugd onze eerste drie winkels in Delhi te lanceren, een regio die diversiteit en cultuur belichaamt, van kunst en design tot ambacht en mode," zo stelt Uniqlo opdrachter en CEO Tadashi Yanai in het persbericht. "De opening van de eerste winkel, Uniqlo Ambience Mall Vasant Kunj, gevolgd door een tweede en derde later het jaar, is een grote stap voor de wereldwijde strategie van het bedrijf. We kijken ernaar uit onze kwalitatieve, betaalbare LifeWear kleding beschikbaar te maken voor de inwoners van India."

De Ambience Mall, Vasant Kunj, is een bekend winkelgebied in Delhi. In de winkel wordt het volledige Lifewear assortiment voor heren, dames, kinderen en baby's aangeboden, plus de UTs (Uniqlo T-shirts). Het tweede en derde Indiase filiaal van de Japanse retailer komen in DLF Place Saket (New Delhi) en DLF CyberHub (Gurugram, Haryana).

Foto: Uniqlo Ambience Mall, Vasant Kunj

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN